Historien om oss

Auto+ Haugesund

Tollaksen Autoverksted som vi het før, ble etablert av Sverre Tollaksen i 1995. Siden den gang har bilverkstedet ekspandert og vokst til det moderne bilverkstedet vi nå kjenner som Auto+ Haugesund. I 2005 begynte Øystein Tollaksen å jobbe for sin far, og bedriften vokste sakte men sikkert før vi i 2010 kjøpte bygget i Industrigata 6B og ansatte ytterligere 3 personer. I 2014 overtok sønnen driften og bygget samtidig ut verkstedet. 

I dag har verkstedet over 10 ansatte og kan gi kunder en totaltjeneste med nytt moderne utstyr, 14 arbeidsstasjoner, dekkverksted og tilbyr også utleie av bil. I tillegg kan vi utføre tjenester på større kjøretøy som minibusser og bobiler.

Auto+ Haugesund var tidlig inne i MECA kjeden og er i dag fortsatt veldig fornøyd med fordelene det gir verkstedet og kundene. Oppdatert fagkunnskap og tilgang på ulike varianter av bildeler og moderne verktøy er bare noe av de godene vi får som medlem av MECA. Det reflekterer selvfølgelig den kvaliteten av tjenester vi tilbyr våre kunder. 

En annen positiv fordel vi fikk fra å være en del av MECA kjeden var å møte Erik Kaldheim. Øystein og Erik møttes første gang på et MECA møte og fant ut at både tonen og ambisjonene stemte overens med hverandre. De ble ofte stående igjen etter møter og diskutere fremtiden for sine respektive verksted. Det var da ideen om et samarbeid vokste frem, de så mulighetene en sammenslåing kunne gi dem. I dag et de begge takknemlige for dette og er nå Haugalandets største uavhengige bilverksted med verksted i både Haugesund og Sandeid.

Auto+ Sandeid

Vi er et moderne bilverksted som ble etablert helt tilbake i 1976 av Per og Inger Kaldheim, midt under den kalde krigens glansdager. Dette var en tid hvor Norge opplevde solid økonomisk vekst som et resultat av oljefunnet omtrent syv år før, og dermed ble det en kraftig økning i salget av personbiler. På daværende tidspunkt var visjonen vår utelukkende å kunne tilby bilrelaterte tjenester til lokalsamfunnet i Vindafjord, da særlig Sandeid og Ølen. Kaldheim og teamet sørget for reparasjon av alle problemer knyttet til kjøretøy. Derfra har verkstedet gått i riktig retning, og ny teknologi og kunnskap har gitt oss flere muligheter og ytterligere erfaring.

I dag er det sønnen Erik som har ansvaret for bedriften. Bilverkstedet kan i dag hjelpe deg med tilnærmet alle typer kjøretøyrelaterte tjenester. Vi har lagt hovedfokuset på personbil, men jobber også med tyngre kjøretøy (bobiler, varebiler, busser, tilhengere og lastebiler). Auto+ Sandeid er i likhet med rundt 300 andre verksted i vårt land, med i MECA-kjeden. Dette innebærer et tett samarbeid som gir oss klare fordeler. For eksempel får vi god støtte når det behøves, samt at vi har tilgang på både bildeler og nødvendig verktøy. Med unntak av lærlinger, har alle våre ansatte spisskompetanse, et resultat av mange års erfaring.

Vi har investert i topp moderne utstyr for å effektivisere hver arbeidsdag, samt sørge for at alle våre kunder får levert tilbake sitt kjøretøy innen relativt kort tid. I dag kan vi stolt si at bedriften er den eneste i distriktet med slikt spesialutstyr tilgjengelig. Auto+ Sandeid har i tillegg en egen hall for utførelse av EU-kontroll, og dette på både lette og tunge kjøretøy. Nevneverdig er det at vi til enhver tid er oppdatert på de nyeste tekniske løsningene. Auto+ Sandeid holder til i sentrale omgivelser ved fylkesvei 514. Verkstedet er lokalisert på Steinsland industriområde, mellom Ølen og Sandeid. Ta kontakt på telefon eller mail via vår nettside, eller ta gjerne turen innom oss for en prat om ditt kjøretøy, timebestilling til service, EU-kontroll, reparasjon av både lette og tunge kjøretøy, feilsøking, etc.